សន្និសីទ និងព្រឹត្តិការណ៍

Angel

University of South-East Asia (USEA), leads a group of students and instructor to participate a symposium entitled “The International Cooperative Education Student Preparation toward the Exchange Practicum Program and the Supervision by Lecturers from Networking Hotel and Tourism Institutions of Thailand and Cambodia” held at Ubon Ratchathani University (UBU), Kingdom of Thailand.
The symposium lasts for four (04) days, September 18-21, 2018.

The main themes of the symposium are as follows:
1. Supervision for Cooperative Education Students in Foreign Countries;
2. The Preparation for International Practicum and Students’ Qualification;
3. The Pathways for International Cooperative Education Students for the Practicum Program: Evaluation, and Approaches;
4. The Ways to a Successful Management of International Cooperative Education;
5. The collaborative empirical ways to drive the international cooperative education among networking educational institutions in the future; and
6. Personality Development
#USEA #Cambodia